ßßß
Dodaj przepis do ulubionych!(ilość porcji): 8(z pieczeniem / smażeniem): 20 minut(stopień trudności):Oceń przepisMożesz ocenić ten przepis nie rejestrując się u nas!Średnia ocena użytkowników : 1Ilość ocen : 1SkładnikLogo Ilość Czegopolędwiczka wieprzowa 1 sztukolej według uznaniapieprz według uznaniasól według uznaniapomidory 2 sztukogórek zielony 0,5 sztukliscie sałaty według uznaniapieczywo tostowe według uznaniaWykonanie:Umytą, osuszoną polędwiczkę pokroić na 8 plasterków. Dłonią lekko je rozbić i usmażyć na rozgrzanym na patelni oleju. Oprószyć z obu stron solą oraz pieprzem. Umyte pomidory oraz ogórek pokroić w plasterki. Opłukane kilka liści sałaty porwać palcami. Z pieczywa wyciąć krążki i zrumienić je w piekarniku lub tosterze. Tosty przełożyć warzywami i mięsem.Autor: BeciaZobacz inne przepisy użykownika!InneKuchnia PolskaPotrawy z MięsaDodaj komentarz:Jeśli chcesz dodać link do tego przepisu na swoją stronę, to wystarczy, że skopiujesz kod poniżej z pola tekstowego i wkleisz go na swoją stronę czy bloga: