Wykonanie
« Powrót  

Dodaj przepis do ulubionych!(ilość porcji): 2(z pieczeniem / smażeniem): 20 minut(stopień trudności):Oceń przepisMożesz ocenić ten przepis nie rejestrując się u nas!Średnia ocena użytkowników : 0Ilość ocen : 0SkładnikLogo Ilość Czego
czosnek 6 ząbki
musztarda 3 łyżek stołowych
żółtko 2 sztuk
olej sojowy 0,75 szklanek
śmietana 2 łyżek stołowych
sól według uznania
cukier według uznaniaWykonanie:Obrany
czosnek posiekać i rozetrzeć dokładnie
solą, wymieszać z
musztardą i
surowym żółtkiem, ciągle ucierając dodawać przetarte przez sito
żółtko ugotowane na twardo i
oliwę. Gęsty sos wymieszać ze
śmietaną. Przyprawić
solą i
cukrem do smaku. Podawać do zimnych
mięs ryb i jaj.Autor: IzaZobacz inne przepisy użykownika!Sosy i pastyDodaj komentarz:Jeśli chcesz dodać link do tego przepisu na swoją stronę, to wystarczy, że skopiujesz kod poniżej z
pola tekstowego i wkleisz go na swoją stronę czy bloga: