ßßß
Dodaj przepis do ulubionych!(ilość porcji): 2(z pieczeniem / smażeniem): 20 minut(stopień trudności):Oceń przepisMożesz ocenić ten przepis nie rejestrując się u nas!Średnia ocena użytkowników : 0Ilość ocen : 0SkładnikLogo Ilość Czegoczosnek 6 ząbkimusztarda 3 łyżek stołowychżółtko 2 sztukolej sojowy 0,75 szklanekśmietana 2 łyżek stołowychsól według uznaniacukier według uznaniaWykonanie:Obrany czosnek posiekać i rozetrzeć dokładnie solą, wymieszać z musztardą i surowym żółtkiem, ciągle ucierając dodawać przetarte przez sito żółtko ugotowane na twardo i oliwę. Gęsty sos wymieszać ze śmietaną. Przyprawić solą i cukrem do smaku. Podawać do zimnych mięs ryb i jaj.Autor: IzaZobacz inne przepisy użykownika!Sosy i pastyDodaj komentarz:Jeśli chcesz dodać link do tego przepisu na swoją stronę, to wystarczy, że skopiujesz kod poniżej z pola tekstowego i wkleisz go na swoją stronę czy bloga: