Wykonanie
« Powrót  
Dodaj przepis do ulubionych!(ilość porcji): 12(z pieczeniem / smażeniem): 30 minut(stopień trudności):Oceń przepisMożesz ocenić ten przepis nie rejestrując się u nas!Średnia ocena użytkowników : 0Ilość ocen : 0SkładnikLogo Ilość Czegoblat
biszkoptowy do tarty 1 sztuk
galaretka brzoskwiniowa 1 sztuk
brzoskwinie 500 gramów
Budyń malinowy 1 sztukWykonanie:Ugotować
budyń w/g przepisu na opakowaniu. Schłodzony wylać na
biszkoptowy blat do tarty, ostudzić. Oczyszczone, obrane ze skórki
brzoskwinie, wypestkować i pokroić w kosteczkę. Rozpuścić
galaretkę w połowie podanej ilości
wody. Tężejącą wylać na tartę oraz obłożyć pokrojonymi
owocami i schłodzić.Autor:
BeciaZobacz inne przepisy użykownika!Ciasta i DeseryKuchnia PolskaDodaj komentarz:Jeśli chcesz dodać link do tego przepisu na swoją stronę, to wystarczy, że skopiujesz kod poniżej z
pola tekstowego i wkleisz go na swoją stronę czy bloga: