ßßß
Dodaj przepis do ulubionych!(ilość porcji): 12(z pieczeniem / smażeniem): 30 minut(stopień trudności):Oceń przepisMożesz ocenić ten przepis nie rejestrując się u nas!Średnia ocena użytkowników : 0Ilość ocen : 0SkładnikLogo Ilość Czegoblat biszkoptowy do tarty 1 sztukgalaretka brzoskwiniowa 1 sztukbrzoskwinie 500 gramówBudyń malinowy 1 sztukWykonanie:Ugotować budyń w/g przepisu na opakowaniu. Schłodzony wylać na biszkoptowy blat do tarty, ostudzić. Oczyszczone, obrane ze skórki brzoskwinie, wypestkować i pokroić w kosteczkę. Rozpuścić galaretkę w połowie podanej ilości wody. Tężejącą wylać na tartę oraz obłożyć pokrojonymi owocami i schłodzić.Autor: BeciaZobacz inne przepisy użykownika!Ciasta i DeseryKuchnia PolskaDodaj komentarz:Jeśli chcesz dodać link do tego przepisu na swoją stronę, to wystarczy, że skopiujesz kod poniżej z pola tekstowego i wkleisz go na swoją stronę czy bloga: