ßßß
Dodaj przepis do ulubionych!(ilość porcji): 1(z pieczeniem / smażeniem): 60 minut(stopień trudności):Oceń przepisMożesz ocenić ten przepis nie rejestrując się u nas!Średnia ocena użytkowników : 0Ilość ocen : 0SkładnikLogo Ilość Czegomięso 1 kilogramówwoda 2 litrówwłoszczyzna 1 sztukliść laurowy 1 sztukziele angielskie 3 ziarnapieprz 4 ziarnasól według uznaniaWykonanie:Umyte mięso zalać zimna wodą (2 litry na każdy kilogram mięsa), zagotować i zdjąć szumowiny. Dodać oczyszczoną włoszczyznę oraz przyprawy. Gotować na małym ogniu do miękkości mięsa. Rosół powinien tylko lekko mrugać. Gdy ostygnie usunąć tłuszcz.Autor: BeciaZobacz inne przepisy użykownika!Kuchnia PolskaPotrawy z MięsaZupyDodaj komentarz:Jeśli chcesz dodać link do tego przepisu na swoją stronę, to wystarczy, że skopiujesz kod poniżej z pola tekstowego i wkleisz go na swoją stronę czy bloga: