Wykonanie
« Powrót  
SzpinakDodaj przepis do ulubionych!(ilość porcji): 4(z pieczeniem / smażeniem): 30 minut(stopień trudności):Oceń przepisMożesz ocenić ten przepis nie rejestrując się u nas!Średnia ocena użytkowników : 0Ilość ocen : 0SkładnikLogo Ilość Czego
szpinak 20 dekagramów
mleko 1/10 szklanek
mąka pszenna 5 gramów
masło 5 gramów
sól według uznaniaWykonanie:DOkładnie oczyszczony i opłukany
szpinak włożyć do niewielkiej ilości wrzącej
wody z
solą, gotować 3 minuty, po czym zemleć w maszynce lub przetrzec przez rzadkie sito. Z
mąki i
mleka przygotować zawiesinę, dodać do
szpinaku i gotować; włożyć
masło.Autor: agata17koZobacz inne przepisy użykownika!SurówkiDodaj komentarz:Jeśli chcesz dodać link do tego przepisu na swoją stronę, to wystarczy, że skopiujesz kod poniżej z
pola tekstowego i wkleisz go na swoją stronę czy bloga: