ßßß
Dodaj przepis do ulubionych!(ilość porcji): 4(z pieczeniem / smażeniem): 30 minut(stopień trudności):Oceń przepisMożesz ocenić ten przepis nie rejestrując się u nas!Średnia ocena użytkowników : 0Ilość ocen : 0SkładnikLogo Ilość Czegoszpinak 20 dekagramówmleko 1/10 szklanekmąka pszenna 5 gramówmasło 5 gramówsól według uznaniaWykonanie:DOkładnie oczyszczony i opłukany szpinak włożyć do niewielkiej ilości wrzącej wody z solą, gotować 3 minuty, po czym zemleć w maszynce lub przetrzec przez rzadkie sito. Z mąki i mleka przygotować zawiesinę, dodać do szpinaku i gotować; włożyć masło.Autor: agata17koZobacz inne przepisy użykownika!SurówkiDodaj komentarz:Jeśli chcesz dodać link do tego przepisu na swoją stronę, to wystarczy, że skopiujesz kod poniżej z pola tekstowego i wkleisz go na swoją stronę czy bloga: