Wykonanie
« Powrót  Dodaj przepis do ulubionych!(ilość porcji): 4(z pieczeniem / smażeniem): 20 minut(stopień trudności):Oceń przepisMożesz ocenić ten przepis nie rejestrując się u nas!Średnia ocena użytkowników : 0Ilość ocen : 0SkładnikLogo Ilość CzegoMała główka
kapusty pekińskiej 1 szklanek
ananas z puszki 3-4 plastry
chrzan 1 łyżek stołowych
majonez 2-3 łyżek stołowych
jogurt 2 łyżek stołowych
pieprz według uznania
sól według uznaniaWykonanie:
Kapustę umyć, osączyć, wyciąć głąb, liście poszatkować. Osączone
ananasy pokroić w kostkę.
Majonez wymieszać z
chrzanem i
jogurtem, doprawić. Polać surówkę sosem. Podawać do befsztyków, pieczonego
schabu i drobiuAutor:
Kasia i TomekZobacz inne przepisy użykownika!SurówkiDodaj komentarz:Jeśli chcesz dodać link do tego przepisu na swoją stronę, to wystarczy, że skopiujesz kod poniżej z
pola tekstowego i wkleisz go na swoją stronę czy bloga: