ßßß Cookit - przepis na Z kapusty pekińskiej i ananasa

Z kapusty pekińskiej i ananasa

Wykonanie

« Powrót  
Dodaj przepis do ulubionych!
(ilość porcji): 4
(z pieczeniem / smażeniem): 20 minut
(stopień trudności):
Oceń przepis
Możesz ocenić ten przepis nie rejestrując się u nas!
Średnia ocena użytkowników : 0
Ilość ocen : 0
Składnik
Logo Ilość Czego
Mała główka kapusty pekińskiej 1 szklanek
ananas z puszki 3-4 plastry
chrzan 1 łyżek stołowych
majonez 2-3 łyżek stołowych
jogurt 2 łyżek stołowych
pieprz według uznania
sól według uznania
Wykonanie:
Kapustę umyć, osączyć, wyciąć głąb, liście poszatkować. Osączone ananasy pokroić w kostkę. Majonez wymieszać z chrzanem i jogurtem, doprawić. Polać surówkę sosem. Podawać do befsztyków, pieczonego schabu i drobiu
Autor: Kasia i Tomek
Zobacz inne przepisy użykownika!
Surówki
Dodaj komentarz:
Jeśli chcesz dodać link do tego przepisu na swoją stronę, to wystarczy, że skopiujesz kod poniżej z pola tekstowego i wkleisz go na swoją stronę czy bloga:
Źródło:http://ksiazka-kucharska.pl/przepis/8805/Z-kapusty-pekinskiej-i-ananasa