Wykonanie
« Powrót  

Dodaj przepis do ulubionych!(ilość porcji): 6(z pieczeniem / smażeniem): 15 minut(stopień trudności):Oceń przepisMożesz ocenić ten przepis nie rejestrując się u nas!Średnia ocena użytkowników : 0Ilość ocen : 0SkładnikLogo Ilość Czego
chrzan (słoik)0,5 sztuk
śmietana kremowa 2,5 łyżek stołowych
sok z cytryny 1 sztuk
skórka z cytryny - otarta 1 sztuk
cukier 1 łyżek deserowychWykonanie:Pół słoiczka
chrzanu wymieszać z gęstą
śmietaną, skórką otartą z wyszorowanej, sparzonej
cytryny oraz
sokiem wyciśniętym z
cytryny. Dosmaczyć łyżeczką
cukru.Autor:
BeciaZobacz inne przepisy użykownika!Kuchnia PolskaSosy i pastyWielkanocDodaj komentarz:Jeśli chcesz dodać link do tego przepisu na swoją stronę, to wystarczy, że skopiujesz kod poniżej z
pola tekstowego i wkleisz go na swoją stronę czy bloga: