ßßß Cookit - przepis na Sos chrzanowy do pasztetu

Sos chrzanowy do pasztetu

nazwa

Wykonanie

« Powrót  
Dodaj przepis do ulubionych!
(ilość porcji): 6
(z pieczeniem / smażeniem): 15 minut
(stopień trudności):
Oceń przepis
Możesz ocenić ten przepis nie rejestrując się u nas!
Średnia ocena użytkowników : 0
Ilość ocen : 0
Składnik
Logo Ilość Czego
chrzan (słoik)0,5 sztuk
śmietana kremowa 2,5 łyżek stołowych
sok z cytryny 1 sztuk
skórka z cytryny - otarta 1 sztuk
cukier 1 łyżek deserowych
Wykonanie:
Pół słoiczka chrzanu wymieszać z gęstą śmietaną, skórką otartą z wyszorowanej, sparzonej cytryny oraz sokiem wyciśniętym z cytryny. Dosmaczyć łyżeczką cukru.
Autor: Becia
Zobacz inne przepisy użykownika!
Kuchnia Polska
Sosy i pasty
Wielkanoc
Dodaj komentarz:
Jeśli chcesz dodać link do tego przepisu na swoją stronę, to wystarczy, że skopiujesz kod poniżej z pola tekstowego i wkleisz go na swoją stronę czy bloga:
Źródło:http://ksiazka-kucharska.pl/przepis/12009/Sos-chrzanowy-do-pasztetu