ßßß
Dodaj przepis do ulubionych!(ilość porcji): 6(z pieczeniem / smażeniem): 15 minut(stopień trudności):Oceń przepisMożesz ocenić ten przepis nie rejestrując się u nas!Średnia ocena użytkowników : 0Ilość ocen : 0SkładnikLogo Ilość Czegochrzan (słoik)0,5 sztukśmietana kremowa 2,5 łyżek stołowychsok z cytryny 1 sztukskórka z cytryny - otarta 1 sztukcukier 1 łyżek deserowychWykonanie:Pół słoiczka chrzanu wymieszać z gęstą śmietaną, skórką otartą z wyszorowanej, sparzonej cytryny oraz sokiem wyciśniętym z cytryny. Dosmaczyć łyżeczką cukru.Autor: BeciaZobacz inne przepisy użykownika!Kuchnia PolskaSosy i pastyWielkanocDodaj komentarz:Jeśli chcesz dodać link do tego przepisu na swoją stronę, to wystarczy, że skopiujesz kod poniżej z pola tekstowego i wkleisz go na swoją stronę czy bloga: