ßßß Cookit - przepis na Pomidorowa na zimno

Pomidorowa na zimno

nazwa

Wykonanie

« Powrót  
Dodaj przepis do ulubionych!
(ilość porcji): 4
(z pieczeniem / smażeniem): 30 minut
(stopień trudności):
Oceń przepis
Możesz ocenić ten przepis nie rejestrując się u nas!
Średnia ocena użytkowników : 5
Ilość ocen : 2
Składnik
Logo Ilość Czego
twaróg śmietanowy 40 dekagramów
bazylia według uznania
pieprz według uznania
sól według uznania
papryka słodka według uznania
sos tabasco według uznania
cebula 2 sztuk
papryka żółta 2 sztuk
pomidor bez skórki 2 puszka
Wykonanie:
Pomidory z puszki zmiksuj. Przelej do wazy. Paprykę oczyść, pokrój w kosteczkę. Odbierz, posiekaj cebulę. Przygotowane składniki dodaj do pomidorów, przypraw Tabasco, solą, papryką i pieprzem. Ochładzaj w lodówce około 30min. Bazylię drobno posiekaj. Utrzyj z twarożkiem. przypraw pieprzem. Uformuj maleńkie kuleczki, włóż do zupy. Podawaj z pieczywem.
Autor: Iza
Zobacz inne przepisy użykownika!
Zupy
Dodaj komentarz:
Jeśli chcesz dodać link do tego przepisu na swoją stronę, to wystarczy, że skopiujesz kod poniżej z pola tekstowego i wkleisz go na swoją stronę czy bloga:
Źródło:http://ksiazka-kucharska.pl/przepis/6479/Pomidorowa-na-zimno