Wykonanie
« Powrót  

Dodaj przepis do ulubionych!(ilość porcji): 4(z pieczeniem / smażeniem): 30 minut(stopień trudności):Oceń przepisMożesz ocenić ten przepis nie rejestrując się u nas!Średnia ocena użytkowników : 5Ilość ocen : 2SkładnikLogo Ilość Czego
twaróg śmietanowy 40 dekagramów
bazylia według uznania
pieprz według uznania
sól według uznania
papryka słodka według uznania
sos tabasco według uznania
cebula 2 sztuk
papryka żółta 2 sztuk
pomidor bez skórki 2 puszkaWykonanie:
Pomidory z puszki zmiksuj. Przelej do wazy.
Paprykę oczyść, pokrój w kosteczkę. Odbierz, posiekaj
cebulę. Przygotowane składniki dodaj do
pomidorów, przypraw
Tabasco,
solą,
papryką i
pieprzem. Ochładzaj w lodówce około 30min.
Bazylię drobno posiekaj. Utrzyj z
twarożkiem. przypraw
pieprzem. Uformuj maleńkie kuleczki, włóż do zupy. Podawaj z
pieczywem.Autor: IzaZobacz inne przepisy użykownika!ZupyDodaj komentarz:Jeśli chcesz dodać link do tego przepisu na swoją stronę, to wystarczy, że skopiujesz kod poniżej z
pola tekstowego i wkleisz go na swoją stronę czy bloga: