ßßß Cookit - przepis na Pasta z wątróbki rybnej

Pasta z wątróbki rybnej

Wykonanie

« Powrót  
Dodaj przepis do ulubionych!
(ilość porcji): 10
(z pieczeniem / smażeniem): 20 minut
(stopień trudności):
Oceń przepis
Możesz ocenić ten przepis nie rejestrując się u nas!
Średnia ocena użytkowników : 5
Ilość ocen : 1
Składnik
Logo Ilość Czego
majonez 2 łyżek stołowych
szczypiorek 1/2 pęczek
pieprz 1 szczypta
sól 1 szczypta
czosnek 2 ząbki
cebula 1 sztuk
jajka 4 sztuk
wątróka rybna 2 puszka
Wykonanie:
Otworzyć 2 puszki wątróbki Neptun
wrzucić do pojemnika w którym będziemy miksować ugotować jaja na twardo i wrzucić pokrojone cebulę podsmażyć i dorzucić dodać resztę składników i blenderem zmiksować doprawić do smaku.
smacznego!
Uwagi:
Kupcie blender bo to urządzenie bez którego nie ma kuchni
Autor: erykt
Zobacz inne przepisy użykownika!
Kuchnia Staropolska
Sosy i pasty
Dodaj komentarz:
Jeśli chcesz dodać link do tego przepisu na swoją stronę, to wystarczy, że skopiujesz kod poniżej z pola tekstowego i wkleisz go na swoją stronę czy bloga:
Źródło:http://ksiazka-kucharska.pl/przepis/9163/Pasta-z-watrobki-rybnej