Wykonanie
« Powrót  
Dodaj przepis do ulubionych!(ilość porcji): 4(z pieczeniem / smażeniem): 15 minut(stopień trudności):Oceń przepisMożesz ocenić ten przepis nie rejestrując się u nas!Średnia ocena użytkowników : 4Ilość ocen : 5SkładnikLogo Ilość Czego
jajka 3 sztuk
ogórki konserwowe 3-4 sztuk
tuńczyk 1 puszka
cebula 1 sztuk
majonez według uznania
pieprz według uznaniaWykonanie:
Jajka gotujemy na twardo. Kroimy w drobną kostkę
ogórki,
jajko i
cebulę, dodajemy
tuńczyka i
majonez. Wszystko mieszamy razem, dodajemy
pieprz do smaku.Uwagi:Najlepiej smakuje ze świeżym, jeszcze chrupiącym
chlebkiemAutor:
Kasia i TomekZobacz inne przepisy użykownika!Potrawy z JajPotrawy z RybSosy i pastyDodaj komentarz:Jeśli chcesz dodać link do tego przepisu na swoją stronę, to wystarczy, że skopiujesz kod poniżej z
pola tekstowego i wkleisz go na swoją stronę czy bloga: