ßßß Cookit - przepis na Pasta z tuńczyka

Pasta z tuńczyka

nazwa

Wykonanie

« Powrót  
Dodaj przepis do ulubionych!
(ilość porcji): 4
(z pieczeniem / smażeniem): 15 minut
(stopień trudności):
Oceń przepis
Możesz ocenić ten przepis nie rejestrując się u nas!
Średnia ocena użytkowników : 4
Ilość ocen : 5
Składnik
Logo Ilość Czego
jajka 3 sztuk
ogórki konserwowe 3-4 sztuk
tuńczyk 1 puszka
cebula 1 sztuk
majonez według uznania
pieprz według uznania
Wykonanie:
Jajka gotujemy na twardo. Kroimy w drobną kostkę ogórki, jajko i cebulę, dodajemy tuńczyka i majonez. Wszystko mieszamy razem, dodajemy pieprz do smaku.
Uwagi:
Najlepiej smakuje ze świeżym, jeszcze chrupiącym chlebkiem
Autor: Kasia i Tomek
Zobacz inne przepisy użykownika!
Potrawy z Jaj
Potrawy z Ryb
Sosy i pasty
Dodaj komentarz:
Jeśli chcesz dodać link do tego przepisu na swoją stronę, to wystarczy, że skopiujesz kod poniżej z pola tekstowego i wkleisz go na swoją stronę czy bloga:
Źródło:http://ksiazka-kucharska.pl/przepis/7548/Pasta-z-tunczyka