ßßß
Dodaj przepis do ulubionych!(ilość porcji): 1(z pieczeniem / smażeniem): 20 minut(stopień trudności):Oceń przepisMożesz ocenić ten przepis nie rejestrując się u nas!Średnia ocena użytkowników : 0Ilość ocen : 0SkładnikLogo Ilość Czegoser mielony chudy 200 gramówjogurt naturalny 135 gramówmięso z wędzonej makreli 150 gramówkoperek 1 łyżek stołowychcykoria według uznaniapieprz według uznaniasól według uznaniaWykonanie:Twaróg i rybę dokładnie rozetrzeć. Wymieszać z jogurtem i ziołami. Doprawić do smaku sola oraz pieprzem. Podawać posypane pokrojoną cykoria.Uwagi:Makrelę można zastąpić pstrągiem, a koperek natką.Autor: BeciaZobacz inne przepisy użykownika!Kuchnia PolskaPotrawy z RybPotrawy z seremSosy i pastyDodaj komentarz:Jeśli chcesz dodać link do tego przepisu na swoją stronę, to wystarczy, że skopiujesz kod poniżej z pola tekstowego i wkleisz go na swoją stronę czy bloga: