Wykonanie
« Powrót  
Dodaj przepis do ulubionych!(ilość porcji): 1(z pieczeniem / smażeniem): 20 minut(stopień trudności):Oceń przepisMożesz ocenić ten przepis nie rejestrując się u nas!Średnia ocena użytkowników : 0Ilość ocen : 0SkładnikLogo Ilość Czego
ser mielony chudy 200 gramów
jogurt naturalny 135 gramów
mięso z
wędzonej makreli 150 gramów
koperek 1 łyżek stołowych
cykoria według uznania
pieprz według uznania
sól według uznaniaWykonanie:
Twaróg i
rybę dokładnie rozetrzeć. Wymieszać z
jogurtem i
ziołami. Doprawić do smaku
sola oraz
pieprzem. Podawać posypane pokrojoną
cykoria.Uwagi:
Makrelę można zastąpić
pstrągiem, a
koperek natką.Autor:
BeciaZobacz inne przepisy użykownika!Kuchnia PolskaPotrawy z RybPotrawy z
seremSosy i pastyDodaj komentarz:Jeśli chcesz dodać link do tego przepisu na swoją stronę, to wystarczy, że skopiujesz kod poniżej z
pola tekstowego i wkleisz go na swoją stronę czy bloga: