ßßß Cookit - przepis na Pasta z sera i ryby

Pasta z sera i ryby

nazwa

Wykonanie

« Powrót  
Dodaj przepis do ulubionych!
(ilość porcji): 1
(z pieczeniem / smażeniem): 20 minut
(stopień trudności):
Oceń przepis
Możesz ocenić ten przepis nie rejestrując się u nas!
Średnia ocena użytkowników : 0
Ilość ocen : 0
Składnik
Logo Ilość Czego
ser mielony chudy 200 gramów
jogurt naturalny 135 gramów
mięso z wędzonej makreli 150 gramów
koperek 1 łyżek stołowych
cykoria według uznania
pieprz według uznania
sól według uznania
Wykonanie:
Twaróg i rybę dokładnie rozetrzeć. Wymieszać z jogurtem i ziołami. Doprawić do smaku sola oraz pieprzem. Podawać posypane pokrojoną cykoria.
Uwagi:
Makrelę można zastąpić pstrągiem, a koperek natką.
Autor: Becia
Zobacz inne przepisy użykownika!
Kuchnia Polska
Potrawy z Ryb
Potrawy z serem
Sosy i pasty
Dodaj komentarz:
Jeśli chcesz dodać link do tego przepisu na swoją stronę, to wystarczy, że skopiujesz kod poniżej z pola tekstowego i wkleisz go na swoją stronę czy bloga:
Źródło:http://ksiazka-kucharska.pl/przepis/10523/Pasta-z-sera-i-ryby