ßßß
Dodaj przepis do ulubionych!(ilość porcji): 4(z pieczeniem / smażeniem): 30 minut(stopień trudności):Oceń przepisMożesz ocenić ten przepis nie rejestrując się u nas!Średnia ocena użytkowników : 0Ilość ocen : 0SkładnikLogo Ilość Czegomakaron pappardelle Pastalsole 300 gramówszpinak 150 gramówczosnek 3 ząbkioliwa z oliwek z oregano Primadonna 60 mililitrówsól według uznaniapieprz według uznaniaWykonanie:Oczyszczony czosnek drobno posiekać i podsmażyć na rozgrzanej na patelni oliwie, dodać oczyszczony szpinak, mieszając, chwile dusić. Doprawić solą i pieprzem. Makaron ugotować al dente w lekko osolonej wodzie z dodatkiem odrobiny oliwy, osączyć i wymieszać ze szpinakiem. Od razu podawać.Autor: BeciaZobacz inne przepisy użykownika!Kuchnia WłoskaPotrawy mączne weg.Potrawy z MakaronemDodaj komentarz:Jeśli chcesz dodać link do tego przepisu na swoją stronę, to wystarczy, że skopiujesz kod poniżej z pola tekstowego i wkleisz go na swoją stronę czy bloga: