Wykonanie
« Powrót  Dodaj przepis do ulubionych!(ilość porcji): 4(z pieczeniem / smażeniem): 30 minut(stopień trudności):Oceń przepisMożesz ocenić ten przepis nie rejestrując się u nas!Średnia ocena użytkowników : 5Ilość ocen : 1SkładnikLogo Ilość Czego
kalarepy 8 sztuk
koper 2 łyżek stołowych
sok z cytryny 1 łyżek deserowych
śmietana kwaśna 1 szklanek
sól 1 gramówWykonanie:Obrane, opłukane, obsuszone
kalarepki kroimy w bardzo cienkie plasterki, delikatnie solimy, kropimy
sokiem z cytryny, odstawiamy w chłodne miejsce na 20 min.Przed podaniem łączymy z
koperkiem, polewamy spienioną i połączoną z przyprawami
śmietaną, rozkładamy do szklanych pucharków, przybieramy piórkami
koperku.Autor: martunia0704Zobacz inne przepisy użykownika!SurówkiDodaj komentarz:Jeśli chcesz dodać link do tego przepisu na swoją stronę, to wystarczy, że skopiujesz kod poniżej z
pola tekstowego i wkleisz go na swoją stronę czy bloga: