Wykonanie
« Powrót  

Dodaj przepis do ulubionych!(ilość porcji): 1(z pieczeniem / smażeniem): 10 minut(stopień trudności):Oceń przepisMożesz ocenić ten przepis nie rejestrując się u nas!Średnia ocena użytkowników : 0Ilość ocen : 0SkładnikLogo Ilość Czego
miód 1 łyżek stołowych
musztarda ziarnista 1 łyżek stołowych
keczup ostry 1 łyżek stołowych
koncentrat pomidorowy 1 łyżek deserowych
Cynamon 1 łyżek deserowych
gałka muszkatołowa 1 szczypta
sól 0,25 łyżek deserowych
oliwa 2,5 łyżek stołowychWykonanie:Wymieszać
miód z
musztardą,
keczupem oraz
koncentratem pomidorowym. Dodać
cynamon, gałkę oraz
sól. Całość dobrze utrzeć z
oliwą.Marynatą tą marynuje się
karkówkę i
żeberka.Autor:
BeciaZobacz inne przepisy użykownika!InneKuchnia PolskaPotrawy z
MięsaDodaj komentarz:Jeśli chcesz dodać link do tego przepisu na swoją stronę, to wystarczy, że skopiujesz kod poniżej z
pola tekstowego i wkleisz go na swoją stronę czy bloga: