ßßß
Dodaj przepis do ulubionych!(ilość porcji): 1(z pieczeniem / smażeniem): 10 minut(stopień trudności):Oceń przepisMożesz ocenić ten przepis nie rejestrując się u nas!Średnia ocena użytkowników : 0Ilość ocen : 0SkładnikLogo Ilość Czegomiód 1 łyżek stołowychmusztarda ziarnista 1 łyżek stołowychkeczup ostry 1 łyżek stołowychkoncentrat pomidorowy 1 łyżek deserowychCynamon 1 łyżek deserowychgałka muszkatołowa 1 szczyptasól 0,25 łyżek deserowycholiwa 2,5 łyżek stołowychWykonanie:Wymieszać miód z musztardą, keczupem oraz koncentratem pomidorowym. Dodać cynamon, gałkę oraz sól. Całość dobrze utrzeć z oliwą.Marynatą tą marynuje się karkówkę i żeberka.Autor: BeciaZobacz inne przepisy użykownika!InneKuchnia PolskaPotrawy z MięsaDodaj komentarz:Jeśli chcesz dodać link do tego przepisu na swoją stronę, to wystarczy, że skopiujesz kod poniżej z pola tekstowego i wkleisz go na swoją stronę czy bloga: