ßßß Cookit - przepis na Marynata korzenna do mięs

Marynata korzenna do mięs

nazwa

Wykonanie

« Powrót  
Dodaj przepis do ulubionych!
(ilość porcji): 1
(z pieczeniem / smażeniem): 10 minut
(stopień trudności):
Oceń przepis
Możesz ocenić ten przepis nie rejestrując się u nas!
Średnia ocena użytkowników : 0
Ilość ocen : 0
Składnik
Logo Ilość Czego
miód 1 łyżek stołowych
musztarda ziarnista 1 łyżek stołowych
keczup ostry 1 łyżek stołowych
koncentrat pomidorowy 1 łyżek deserowych
Cynamon 1 łyżek deserowych
gałka muszkatołowa 1 szczypta
sól 0,25 łyżek deserowych
oliwa 2,5 łyżek stołowych
Wykonanie:
Wymieszać miód z musztardą, keczupem oraz koncentratem pomidorowym. Dodać cynamon, gałkę oraz sól. Całość dobrze utrzeć z oliwą.
Marynatą tą marynuje się karkówkę i żeberka.
Autor: Becia
Zobacz inne przepisy użykownika!
Inne
Kuchnia Polska
Potrawy z Mięsa
Dodaj komentarz:
Jeśli chcesz dodać link do tego przepisu na swoją stronę, to wystarczy, że skopiujesz kod poniżej z pola tekstowego i wkleisz go na swoją stronę czy bloga:
Źródło:http://ksiazka-kucharska.pl/przepis/10252/Marynata-korzenna-do-mies