ßßß
Dodaj przepis do ulubionych!(ilość porcji): 4(z pieczeniem / smażeniem): 35 minut(stopień trudności):Oceń przepisMożesz ocenić ten przepis nie rejestrując się u nas!Średnia ocena użytkowników : 0Ilość ocen : 0SkładnikLogo Ilość Czegopałki kurczaka 8 sztukpapryka słodka mielona 1 łyżek deserowycholej 2 łyżek stołowychmiód 2 łyżek stołowychrozmaryn według uznaniapieprz według uznaniasól według uznaniaWykonanie:Umyte, osuszone udka oprószyć solą, pieprzem i papryką. Podsmażyć z obu stron po 3 minuty na rozgrzanym na patelni oleju. Zdjąć z patelni, posmarować miodem i ułożyć w brytfannie. Piec ok. 20 minut w piekarniku nagrzanym do 200 stopni. Udka ułożyć na półmisku, udekorować gałązkami rozmarynu i podawać.Autor: BeciaZobacz inne przepisy użykownika!Kuchnia PolskaPotrawy z MięsaWielkanocWigiliaDodaj komentarz:Jeśli chcesz dodać link do tego przepisu na swoją stronę, to wystarczy, że skopiujesz kod poniżej z pola tekstowego i wkleisz go na swoją stronę czy bloga: