Wykonanie
« Powrót  Dodaj przepis do ulubionych!(ilość porcji): 2(z pieczeniem / smażeniem): 5 minut(stopień trudności):Oceń przepisMożesz ocenić ten przepis nie rejestrując się u nas!Średnia ocena użytkowników : 2Ilość ocen : 2SkładnikLogo Ilość Czego
szczaw 1 sztuk
mleko sojowe 2 szklanek
sól według uznania
pieprz według uznaniaWykonanie:Umyć
szczaw i zmiksować z
mlekiem sojowym lub z
wodą. Doprawić do smaku
solą,
pieprzem lub innymi przyprawami. Można podawać jak koktajl po schłodzeniu w lodówce.Uwagi:
Mleko sojowe lub
wodaNapoje weg.Komentarze:Autor: Scully16Data: 2009-04-14szczaw? dobre to? ktoś próbował?Dodaj komentarz:Jeśli chcesz dodać link do tego przepisu na swoją stronę, to wystarczy, że skopiujesz kod poniżej z
pola tekstowego i wkleisz go na swoją stronę czy bloga: