Wykonanie
« Powrót  Dodaj przepis do ulubionych!(ilość porcji): 10(z pieczeniem / smażeniem): 25 minut(stopień trudności):Oceń przepisMożesz ocenić ten przepis nie rejestrując się u nas!Średnia ocena użytkowników : 0Ilość ocen : 0SkładnikLogo Ilość Czego
makrela wędzona 1 sztuk
majonez według uznania
cebula 1 sztuk
papryka konserwowa 20 dekagramów
ogórek konserwowy 20 dekagramów
sól według uznania
pieprz mielony według uznaniaWykonanie:
Makrele należy pokruszyć na małe kawałki. Warzywa tj :
ogórek,
papryka i
cebule kroimy na kosteczkę.
Makrelę mieszamy z warzywami dodajemy
majonez nie za dużo wg uznania. Wszystko mieszamy w misce doprawiamy
solą i
pieprzem. Najlepiej smakuje ta pasta posmarowana na
chlebie.Autor: nanadomiZobacz inne przepisy użykownika!Sosy i pastyDodaj komentarz:Jeśli chcesz dodać link do tego przepisu na swoją stronę, to wystarczy, że skopiujesz kod poniżej z
pola tekstowego i wkleisz go na swoją stronę czy bloga: