ßßß Cookit - przepis na Makrela wędzona z warzywami-pasta

Makrela wędzona z warzywami-pasta

Wykonanie

« Powrót  
Dodaj przepis do ulubionych!
(ilość porcji): 10
(z pieczeniem / smażeniem): 25 minut
(stopień trudności):
Oceń przepis
Możesz ocenić ten przepis nie rejestrując się u nas!
Średnia ocena użytkowników : 0
Ilość ocen : 0
Składnik
Logo Ilość Czego
makrela wędzona 1 sztuk
majonez według uznania
cebula 1 sztuk
papryka konserwowa 20 dekagramów
ogórek konserwowy 20 dekagramów
sól według uznania
pieprz mielony według uznania
Wykonanie:
Makrele należy pokruszyć na małe kawałki. Warzywa tj : ogórek,papryka i cebule kroimy na kosteczkę. Makrelę mieszamy z warzywami dodajemy majonez nie za dużo wg uznania. Wszystko mieszamy w misce doprawiamy solą i pieprzem. Najlepiej smakuje ta pasta posmarowana na chlebie.
Autor: nanadomi
Zobacz inne przepisy użykownika!
Sosy i pasty
Dodaj komentarz:
Jeśli chcesz dodać link do tego przepisu na swoją stronę, to wystarczy, że skopiujesz kod poniżej z pola tekstowego i wkleisz go na swoją stronę czy bloga:
Źródło:http://ksiazka-kucharska.pl/przepis/6930/Makrela-wedzona-z-warzywami-pasta