Wykonanie
« Powrót  Dodaj przepis do ulubionych!(ilość porcji): 25(z pieczeniem / smażeniem): 35 minut(stopień trudności):Oceń przepisMożesz ocenić ten przepis nie rejestrując się u nas!Średnia ocena użytkowników : 4Ilość ocen : 3SkładnikLogo Ilość Czego
mleko 1/2 szklanek
jajka 4 sztuk
margaryna 20 dekagramów
mąka 4 szklanek
proszek do pieczenia 2 łyżek deserowychWykonanie:
Żółtka cukier i
margarynę utrzeć dokładnie do białości. Dodać
mąkę,
proszek do pieczenia, ubite na sztywno
białka i
mleko. Dobrze wymieszać i wlać na blachę. Na wierz wysypać
owoce.+Lukier-
Białko z jednego
jajka- 10 dkg
cukru pudruUtrzeć.Autor: agata17koZobacz inne przepisy użykownika!Ciasta i DeseryKuchnia PolskaWigiliaKomentarze:Autor: marzeniewData: 2009-04-28wolę zawsze
masłoDodaj komentarz:Jeśli chcesz dodać link do tego przepisu na swoją stronę, to wystarczy, że skopiujesz kod poniżej z
pola tekstowego i wkleisz go na swoją stronę czy bloga: