Wykonanie
« Powrót  Dodaj przepis do ulubionych!(ilość porcji): 12(z pieczeniem / smażeniem): 40 minut(stopień trudności):Oceń przepisMożesz ocenić ten przepis nie rejestrując się u nas!Średnia ocena użytkowników : 4Ilość ocen : 5SkładnikLogo Ilość Czego
jajko 6 sztuk
oliwa 1 łyżek stołowych
masło 1 łyżek deserowych
szczypiorek 0.25 pęczek
ryba wędzona 20 dekagramówWykonanie:
Jajka obrać, przekroić na pół, wyjąć
żółtka.
Wędzoną rybę obrać ze skóry, usunąć ości, zmielić, dodać ugotowane
żółtka,
oliwę i
masło. Wszystko razem utrzeć, dodać
szczypiorek, wymieszać. Ostrożnie napełnić połówki
białek masą
rybną, podawać.Potrawy z JajPotrawy z RybWielkanocKomentarze:Autor: LusiaData: 2009-04-14też robię bo lubię :)Autor: LusiaData: 2009-04-14też robię bo lubię :)Dodaj komentarz:Jeśli chcesz dodać link do tego przepisu na swoją stronę, to wystarczy, że skopiujesz kod poniżej z
pola tekstowego i wkleisz go na swoją stronę czy bloga: