Wykonanie
« Powrót  Dodaj przepis do ulubionych!(ilość porcji): 3(z pieczeniem / smażeniem): 20 minut(stopień trudności):Oceń przepisMożesz ocenić ten przepis nie rejestrując się u nas!Średnia ocena użytkowników : 3Ilość ocen : 3SkładnikLogo Ilość Czego
jajka 3 sztuk
pieczarki 100 gramów
cebula 2 sztuk
majonez 1 łyżek stołowych
salata 4 listkówWykonanie:
Jajka ugotować na twardo.
Pieczarki i
cebule drobno posiekać,podsmażyć na patelni,doprawić
sola lub
Vegeta,
pieprzem i zostawić do ostygnięcia.
Jajka przekroić na połówki i wyjąc z nich
żółtka,wymieszać z
pieczarkami,dodać łyżkę
majonezu.Wymieszany farsz uformować w miejscu po żółtkach.Na talerzu rozłożyć liście
salaty,a następnie ułożyć
jajka.Można posypać
szczypiorkiem.Podawać od razu;)Autor: sylwia150Zobacz inne przepisy użykownika!Potrawy z JajWielkanocKomentarze:Autor: LusiaData: 2009-04-16
Jajka z podanym nadzieniem są smaczne,też robię - nie rozumiem skąd zatem taka niska ocena. Ja
daję piąteczkę :)Dodaj komentarz:Jeśli chcesz dodać link do tego przepisu na swoją stronę, to wystarczy, że skopiujesz kod poniżej z
pola tekstowego i wkleisz go na swoją stronę czy bloga: