ßßß Cookit - przepis na Gruszki po francusku

Gruszki po francusku

Wykonanie

« Powrót  
Dodaj przepis do ulubionych!
(ilość porcji): 2
(z pieczeniem / smażeniem): 20 minut
(stopień trudności):
Oceń przepis
Możesz ocenić ten przepis nie rejestrując się u nas!
Średnia ocena użytkowników : 4
Ilość ocen : 4
Składnik
Logo Ilość Czego
gruszka 2 sztuk
ser miękki 0.4 sztuk
ser topiony 1 sztuk
zielenina 2 łyżek stołowych
sól według uznania
pieprz według uznania
Wykonanie:
Ser rozetrzeć w misce na jednolitą masę, dodać zieleninę, pieprz i sól. Gruszki ułożyć zagłębieniami do góry, ułożyć na nich masę. Zapiec w grillu lub na patelni pod przykryciem, aż ser zacznie się topić. Podawać natychmiast.
Uwagi:
Gruszki - połówki
Ciasta i Desery
Kuchnia Francuska
Zapiekanki i Pizze
Komentarze:
Autor: martunia0704
Data: 2009-04-30
Świetne i pyszne :))) Polecam !!!
Autor: ibeata
Data: 2008-12-15
A gruszki świeże, czy z zalewy też się nadają?
Dodaj komentarz:
Jeśli chcesz dodać link do tego przepisu na swoją stronę, to wystarczy, że skopiujesz kod poniżej z pola tekstowego i wkleisz go na swoją stronę czy bloga:
Źródło:http://ksiazka-kucharska.pl/przepis/1160/Gruszki-po-francusku