Wykonanie
« Powrót  Dodaj przepis do ulubionych!(ilość porcji): 2(z pieczeniem / smażeniem): 20 minut(stopień trudności):Oceń przepisMożesz ocenić ten przepis nie rejestrując się u nas!Średnia ocena użytkowników : 4Ilość ocen : 4SkładnikLogo Ilość Czego
gruszka 2 sztuk
ser miękki 0.4 sztuk
ser topiony 1 sztuk
zielenina 2 łyżek stołowych
sól według uznania
pieprz według uznaniaWykonanie:
Ser rozetrzeć w misce na jednolitą masę, dodać
zieleninę,
pieprz i
sól.
Gruszki ułożyć zagłębieniami do góry, ułożyć na nich masę. Zapiec w grillu lub na patelni pod przykryciem, aż
ser zacznie się topić. Podawać natychmiast.Uwagi:
Gruszki - połówkiCiasta i DeseryKuchnia FrancuskaZapiekanki i PizzeKomentarze:Autor: martunia0704Data: 2009-04-30Świetne i pyszne :))) Polecam !!!Autor: ibeataData: 2008-12-15A
gruszki świeże, czy z zalewy też się nadają?Dodaj komentarz:Jeśli chcesz dodać link do tego przepisu na swoją stronę, to wystarczy, że skopiujesz kod poniżej z
pola tekstowego i wkleisz go na swoją stronę czy bloga: