Wykonanie

Zapraszam was dzisiaj na pyszne
jajka z
ketchupem. Bardzo lubimy takie faszerowane jajeczka, przygotowuje je z różnym nadzieniem ale z
ketchupem zrobiłam po raz pierwszy. I wiecie co wyszły naprawdę pyszne. Bardzo szybko się je robi i nawet jak już goście
jadą z wizytą to bez problemu je przygotujemy na imprezę lub kolację czy śniadanie. Koniecznie spróbujcie takiej wersji, naprawdę warto.Miłego dnia kochani.Składniki:- 6
jajek- 2-3 łyżki
ketchupu Kotlin-
sól,
pieprzJajka gotujemy, schładzamy w zimnej wodzie i obieramy. Kroimy je na pół i delikatnie łyżeczką wyciągamy
żółtka, przekładamy je do głębokiego talerza. Dodajemy
ketchup,
sól i
pieprz, wszystko razem rozdrabniamy widelcem.Za pomocą szprycy lub po prostu łyżeczką nakładamy masę do
białek. Dekorujemy
pomidorkami,
sałatą,
papryką czy listkami
brukselki. Posypujemy po wierzchu jeszcze świeżo zmielonym
pieprzem. Podajemy z
pieczywem.#kotlin #iloveketchup #smaknr1 #BEZograniczen