ßßß



Oceń przepis:
Przepis naBezglutenowe i wegańskie placki z mąki kasztanowejOpublikowano2016-09-24Czas przygotowania5MCzas gotowania10MCałkowity czas15MŚrednia ocena5na podstawie 2 ocenBardzo łatwe bez jajek Bezglutenowe do 30 minut Naleśniki i placki Przepisy Śniadania wegańskieTagiMąka kasztanowa pancakesAutorAnna SudołZ zawodu informatyk, z serca kucharz. Wegetarianka i wyznawczyni absolutnej relaksacji kuchennej. Twardy charakterek łagodzi i rekompensuje ludziom smacznym jedzeniem. Wiecznie w kuchni, wiecznie coś kombinuje. Chciałaby zostać sama sobie szefem i stworzyć coś co zapadnie wszystkim w pamięć.Poprzedni wpisKrem czekoladowy bez cukru (wegański)Bezglutenowe pancakes czekoladoweKolejny śniadaniowy ideał. Uwielbiam słodkie śniad [...] Czytaj dalej +Bezglutenowe pancakes z borówkamiPlacki są zawsze dobrym pomysłem na śniadanie. Ost [...] Czytaj dalej +Perfekcyjne bezglutenowe pancakes (amerykańskie)Uwielbiam pankejki do tego stopnia, że nie mogłam [...] Czytaj dalej +Bezglutenowe placuszki z twarogiemŚwietny przepis, idealny na pyszne śniadanie dla b [...] Czytaj dalej +