ßßß
 
            
         Składniki:1 szkl. kaszy kukurydzianej1 szkl. mąki pszennej1 szkl. cukru1 szkl. kwaśnej śmietany150 ml oleju3 jajka1 łyżeczka proszku do pieczenia
Składniki:1 szkl. kaszy kukurydzianej1 szkl. mąki pszennej1 szkl. cukru1 szkl. kwaśnej śmietany150 ml oleju3 jajka1 łyżeczka proszku do pieczenia Sposób przygotowania:
Sposób przygotowania: Do miski wsyp mąkę, kaszę, cukier i proszek do pieczenia. Wymieszaj. Dodaj jajka, olej i śmietanę i krótko zmiksuj. Przełóż do foremek (w moim przypadku silikonowych, ale jeśli używasz zwykłych, pamiętaj by je natłuścić i wysypać mąką) i piecz ok. 25-30 minut w 180 st.
Do miski wsyp mąkę, kaszę, cukier i proszek do pieczenia. Wymieszaj. Dodaj jajka, olej i śmietanę i krótko zmiksuj. Przełóż do foremek (w moim przypadku silikonowych, ale jeśli używasz zwykłych, pamiętaj by je natłuścić i wysypać mąką) i piecz ok. 25-30 minut w 180 st.