Wykonanie
Szybko ,smacznie i na każdą okazje .Polecam.



Składniki :-4 plastry
szynki (o grubości 2 cm)-1 duża
cebula- 1
jajko-
ser żółty salami (4 plastry )-
przyprawy :-
sól,
pieprz,delikat do
mięs,
majeranek,1 łyżka
magi w płynieWykonanie:Plastry
szynki natrzeć
przyprawami,delikat,
majeranek pieprz...Pokropić
maggi i wymieszać. Odstawić na noc do lodówki .
Cebulę obrać pokroić w cieniutkie plastry ,podsmażyć na
oleju ,jak będzie już miękka ,wbić jedno
jajko ,lekko osolić ,opieprzyć zamieszać ,Jak lekko się zetnie odstawić .
Szynkę podsmażyć na rózowo z obu stron , pod koniec smażenia położyć ,po łyżce
cebuli z
jajkiem,to przykryć,plastrem
sera (
salami) .Przykryć pokrywką ,jak
ser zacznie się rozpuszczać ,odstawić z ognia i trzymać pod przykryciem,około 5 minut .Smacznego!!!