Kolejna propozycja pasty na kanapki... nie ma co zachwalać trzeba po prostu spróbować:-) Polecam w szczególności fanom pieczarek:-)Składniki:6 jajek250 g pieczarek1 por50 g masła (82% tłuszczu)pokrojony drobno koperek (może być mrożony) - ilość według uznania2-3 łyżki majonezu1 łyżka chrzanusól, pieprzWykonanie:Jajka gotujemy na twardoPieczarki kroimy na pół. Por kroimy w półkrążki. Por z pieczarkami smażymy na maśle (na 50 g) do miękkości. Doprawiamy do smaku solą i pieprzem.W maszynce do mięsa (na grubym lub średnim sicie) mielimy jajka, następnie usmażony i ostudzony por z pieczarkami. Całość mieszamy.Do warzyw dokładamy koper, majonez, chrzan i doprawiamy do smaku sola i pieprzem. Pastę wkładamy do lodówki aby zgęstniało masło.Smacznego