SkładnikiCiasto220 g mlekasaszetka drożdży instant4 płaskie łyżki stewii500 g mąki pszennej80 g masła1 jajko1 żółtkoszczypta soliaromat waniliowytruskawki mrożonedżemjagodowyKruszonka100 g mąki pszennej80 g masła miękkiego80 g cukruaromat waniliowyDo naczynia wlać mleko, dodać drożdże, stewię wymieszać 2 min 30 s/37 st/obr 1. Dodać pozostałe składniki wyrobić 1 min/ interwał na koniec dodać dwie łyżki czubate mąki gdyby się bardzo kleiło. Przełożyć do miski i przykryć ściereczką na 30 minut do wyrośnięcia.Przygotować kruszonkęZagnieść wszystkie składniki w rękach.Ciasto wyrośnięte wyłożyć na blaszkę wysmarowaną tłuszczem. Na wierzch rozsmarować dżem i dodać owoce, posypać kruszonką i wstawić do piekarnika rozgrzanego do 150*C na 30 minut a potem 180*C na 20 minut.