ßßß
Średnia ocena potrawyOceń przepis (3 głosy)Ganasz malinowy - składniki:200 g malin80 g miodu260 g białej czekolady20 g masłaGanasz malinowy - sposób przygotowania: Maliny miksujemy i przecieramy przez sito, aby uzyskać 180 g pulpy. Owoce zagotowujemy z miodem. Do gorącej masy wrzucamy pokruszoną czekoladę, mieszamy; gdy się rozpuści - miksujemy. Na koniec wrzucamy masło i znowu mieszamy do uzyskania gładkiej masy.Jaśnie Panie Marcepanie
dokładnie mieszamy. Następnie masę miksujemy, dodając masło, syrop oraz rum. Ganasz malinowy 200 g malin, 80 g miodu, 260 g białej czekolady, 20 g masła Maliny miksujemy i przecieramy przez sito, aby uzyskać 180 g pulpy. Owoce zagotowujemy z miodem. Do gorącej masy wrzucamy pokruszoną czekoladę, mieszamyPączki serowe z polewą czekoladowąTatar wołowy na grzankach [Jakub Kuroń gotuje]Falafel z zielonym tahini [Jakub Kuroń gotuje]Kruche ciasteczka z włoskimi orzechamiDodaj swój przepis
Idealne faworki są chrupiące, delikatne i bardzo się kruszą ("przyozdabiając" przy tym twoją bluzkę). Karnawał wciąż trwa, więc zachęcamy do smażenia. Oto sprawdzone przepisy na trzy rodzaje faworków.Zobacz też:Domowe sokiOprawa stołu