ßßß
 
            
         Składniki:1 tabliczka czekolady mlecznej1 szklanka płatków do mleka muszelki czekoladowebakalie (orzechy włoskie i laskowe, rodzynki, migdały)2 łyżki mlekaBakalie siekamy i mieszamy w misce z płatkami. Czekolade topimy z mlekiem w kąpieli wodnej, wlewamy do suchych składników, mieszamy łyżką. Wykładamy małymi porcjami na pergamin, wkładamy do zamrażalki na 15 minut lub na dłużej do lodówki. Po zastygnięciu przekładamy do papierowych foremek.
Składniki:1 tabliczka czekolady mlecznej1 szklanka płatków do mleka muszelki czekoladowebakalie (orzechy włoskie i laskowe, rodzynki, migdały)2 łyżki mlekaBakalie siekamy i mieszamy w misce z płatkami. Czekolade topimy z mlekiem w kąpieli wodnej, wlewamy do suchych składników, mieszamy łyżką. Wykładamy małymi porcjami na pergamin, wkładamy do zamrażalki na 15 minut lub na dłużej do lodówki. Po zastygnięciu przekładamy do papierowych foremek.