Wykonanie
« Powrót  
Sos tzatzikiOpis:Doskonały do kanapek, sałatek, ale również jako dip do
chipsów, talarków, paluszków.
Dodaj przepis do ulubionych!(ilość porcji): 5(z pieczeniem / smażeniem): 20 minut(stopień trudności):Oceń przepisMożesz ocenić ten przepis nie rejestrując się u nas!Średnia ocena użytkowników : 5Ilość ocen : 1SkładnikLogo Ilość Czego
czosnek 4 ząbki
twarożek 2 sztuk
ogórek 1 sztuk
sól 1 szczypta
pieprz 1 szczypta
jogurt naturalny 2-3 łyżek stołowychWykonanie:
Ogórek obieramy i ścieramy połowę na tarce z małymi oczkami, połowę na tarce o grubych oczkach. Odlewamy
wodę.
Czosnek przeciskamy przez wyciskarkę, dodajemy do
ogórka.2 opakowania
twarożku wykładamy do miseczki, dodajemy
ogórek,
czosnek,
jogurt naturalny,
sól i
pieprz. Mieszamy.Smacznego!Autor: IzkaZobacz inne przepisy użykownika!Sosy i pastyDodaj komentarz:Jeśli chcesz dodać link do tego przepisu na swoją stronę, to wystarczy, że skopiujesz kod poniżej z
pola tekstowego i wkleisz go na swoją stronę czy bloga: