Tysiące sprawdzonych przepisów na dobre jedzenie i drinki!Autor Przepis nadesłany na konkurs 'Perfekcyjnie tradycyjnie'Czas przygotowania: do 30 minutPoziom trudności: łatweŚrednia ocena potrawyOceń przepis (0 głosów)30 dkg sera żółtego twardego30 dkg kiełbasy krakowskiej suchej1 cebula1 jabłko duże lub 2 małe (winne)2 małe ogórki kiszone2 - 3 łyżki majonezuPasta serowa z kiełbasą krakowską suchą - sposób przygotowania: Wszystkie składniki zetrzeć na tarce (oczka do warzyw) wymieszac z majonezem, doprawić do smaku według uznania (sól, pieprz) i pęczek pokrojonej zielonej pietruszki.Pączki serowe z polewą czekoladowąTatar wołowy na grzankach [Jakub Kuroń gotuje]Falafel z zielonym tahini [Jakub Kuroń gotuje]Kruche ciasteczka z włoskimi orzechamiDodaj swój przepisIdealne faworki są chrupiące, delikatne i bardzo się kruszą ("przyozdabiając" przy tym twoją bluzkę). Karnawał wciąż trwa, więc zachęcamy do smażenia. Oto sprawdzone przepisy na trzy rodzaje faworków.Zobacz też:Domowe sokiOprawa stołu