Wykonanie
Śniadanie zjadam prosto z słoiczka, a jest nim owsianka. O najlepszym
orzechowym smaku, dzięki
maśle z
nerkowców . Wymieszana z
twarożkiem grani oraz słodkim
syropem klonowym . Do tego ciepły sos
jagodowy . Proste smaki, proste połączenie, a przepyszne śniadanie. Była tak smaczna, że nie chciałam by się kończyła. Kolejną porcję poproszę! :)
orzechowa owsianka z
twarożkiem grani oraz ciepłym sosem
jagodowymnutty oatmeal with grani cottege cheese and warm blueberry sauce
Składniki:- 5-6 łyżek
płatków owsianych- 1/2 szklanki
mleka- ok. 3-4 łyżki
twarożku grani- łyżka
syropu klonowego- łyżka
masła z
nerkowców (lub innego)
Płatki owsiane ugotować na
mleku. Wymieszać z
masłem. Poczekać aż lekko przestygną i połączyć z
twarożkiem. Przełożyć do słoiczka i zajadać od razu lub wstawić na noc do lodówki. Smacznego!~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~Mamy poniedziałek! Także nie można inaczej zacząć tygodnia od dużej
dawki pozytywnej energii i oczywiście - uśmiechu na twarzy, prawda? To będzie przyjemny tydzień! - i tak mamy myśleć :)