ßßß
Składniki: (na 2 pucharki)1 szklanka mleka1/2 szklanki płatków ryżowych błyskawicznych1-11/2 łyżeczki miodu4 garście chrupiącego naturalnego crunchy6 łyżeczek pasty jagodowej LiQberry4 łyżeczki wiórków kokosowych* ilość miodu należy dostosować do własnych upodobań smakowychPrzygotowanie:Mleko gotujemy z miodem i wiórkami kokosowymi, mieszamy. Następnie wsypujemy 1/2 szklanki płatków ryżowych. Mieszając gotujemy na małym ogniu, aż do zgęstnienia ryżu.Do dwóch pucharków wsypujemy po 2 garście chrupiącego naturalnego crunchy. Następnie nakładamy kokosowy ryż. Pucharki odstawiamy do przestudzenia.Na koniec na wierzch każdego pucharka nakładamy po około 3 łyżeczki pasty jagodowej i odrobinę crunchy.Podajemy.
Smacznegoponiedziałek, 21 grudnia 2015, matleenpoleć znajomemu » śledź komentarze (rss) »Ostatnie wpisyDaktylowe trufelki z ...Black banana cake. Czarne ...Podsmażane tortille z ...Waniliowo-jagodowy deser ...Jakość, smak i zdrowie. ...Deser w rustykalnym stylu. ...Ręcznie robione, z pasją ...10 szybkich przepisów na ...Piernikowa chmurka z karobową ...KONKURS URODZINOWY! Proste ...KONKURS URODZINOWY!
Słodkie okruszkiPrawa autorskieTreści i zdjęcia zawarte na tym blogu są moją własnością. Kopiowanie, przetwarzanie i rozpowszechnianie tych materiałów w całości lub w części bez mojej zgody i wiedzy stanowi naruszenie praw autorskich, majątkowych i osobistych. Podstawa prawna Dz.U. 94 nr 24 poz. 83, sprost.: Dz.U. 94 nr 43 poz. 170.Kontakt: [email protected] [email protected] Nawiązanie współpracyBędzie mi niezmiernie miło, jeśli zostawisz po sobie jakiś ślad w postaci komentarza.Tu mnie znajdziecie:Tu mnie znajdziecie:
Tu mnie znajdziecie:Tu mnie znajdziecie:Tu mnie znajdziecie:Tu mnie znajdziecie:Tu mnie znajdziecie:Zapraszam na InstagramOdwiedź na Pintereście profil użytkownika Słodkie okruszki.Pisz blog