ßßß Cookit - przepis na Camembert panierowany w mielonych migdałach z konfiturą porzeczkową

Camembert panierowany w mielonych migdałach z konfiturą porzeczkową

nazwa

Wykonanie

Smakowite połączenie migdałów i sera. Ser pysznie się ciągnie po podsmażeniu i idealnie komponuje się z czarną porzeczką.
Składniki
1 opakowanie serka typu Camembert
1 małe jajko
2 łyżki mielonych migdałów
olej
Sposób przygotowania
Krok 1
Ser maczamy w rozkłóconym jajku. Następnie obtaczamy w migdałach. Smażymy z obu stron. Pilnujemy, bo się przypala. Podajemy z konfiturą z czarnej porzeczki.
VN:F [1 . 9.22_1171]
proszę czekać...
Rating: 10.0/ 10 (3 votes cast)
Camembert panierowany w mielonych migdałach z konfiturą porzeczkową, 10.0 out of 10 based on 3 ratings
Podobne wpisy
Wytrawny dip do mięs
Zielona surówka
Sałata grillowa
Szpinak z pieczonymi warzywami
Sałatka jajeczna
Źródło:http://coolinarnie.pl/2013/02/4664/camembert-panierowany-w-mielonych-migdalach-z-konfitura-porzeczkowa