ßßß Cookit - przepis na Marmolada z czerwonej cebuli

Marmolada z czerwonej cebuli

nazwa

Wykonanie

Słodko- kwaśna marmolada z cebuli. Interesujący dodatek do mięs.
Składniki
0,5kg czerwonej cebuli
2 łyżki oleju do smażenia
sól, pieprz
100ml czerwonego, wytrawnego wina
2 łyżki octu balsamicznego
2 łyżki białego octu
3 łyżki brązowego cukru
Sposób przygotowania
Krok 1
Cebulkę kroimy w piórka i dusimy na oliwie. Przyprawiamy solą i pieprzem do smaku. Następnie dodajemy resztę składników i dusimy na małym ogniu ok 30-40 minut
VN:F [1 . 9.22_1171]
proszę czekać...
Rating: 10.0/ 10 (3 votes cast)
Marmolada z czerwonej cebuli , 10.0 out of 10 based on 3 ratings
Podobne wpisy
Włoska zupa cebulowa
Schab z suszonymi pomidorami, kaparami i camembertem
Żeberka w sosie sojowym z miodem i czosnkiem
Cytrynowa chmurka
Snickers
Źródło:http://coolinarnie.pl/2013/04/8041/marmolada-z-czerwonej-cebuli