ßßß
Słodko- kwaśna marmolada z cebuli. Interesujący dodatek do mięs.Składniki0,5kg czerwonej cebuli2 łyżki oleju do smażeniasól, pieprz100ml czerwonego, wytrawnego wina2 łyżki octu balsamicznego2 łyżki białego octu3 łyżki brązowego cukruSposób przygotowaniaKrok 1Cebulkę kroimy w piórka i dusimy na oliwie. Przyprawiamy solą i pieprzem do smaku. Następnie dodajemy resztę składników i dusimy na małym ogniu ok 30-40 minutVN:F [1 . 9.22_1171]proszę czekać...Rating: 10.0/ 10 (3 votes cast)Marmolada z czerwonej cebuli , 10.0 out of 10 based on 3 ratingsPodobne wpisyWłoska zupa cebulowaSchab z suszonymi pomidorami, kaparami i camembertemŻeberka w sosie sojowym z miodem i czosnkiemCytrynowa chmurkaSnickers