Pomysł na śniadanko z wykorzystaniem sezonowych przysmaków oraz domowej wędlinki mojego taty.Składniki2 jajka2-3 plastry szynki (najlepiej smakuje ta domowego wyrobu)sólpieprzszczypiorekrzodkiewkiSposób przygotowaniaKrok 1Pokroić szynkę w kosteczkę, podsmażyć na patelni. Można nie używać tłuszczu. Wybić jajka na zrumienione mięso. Przyprawić.Krok 2Posypać szczypiorkiem. Podawać z sezonowymi warzywami, na przykład z rzodkiewką.VN:F [1 . 9.22_1171]proszę czekać...Rating: 9.0/ 10 (1 vote cast)Jajka z szynką, 9.0 out of 10 based on 1 ratingPodobne wpisySałatka wiosenna z makaronem ryżowymJajka z szynką i szczypiorkiem – danie konkursoweRzodkiewkowa pasta kanapkowaJajecznica z serkiem wiejskim i szynkąJajecznica Łukasza