Wykonanie
8 czerwca 2014Składniki:3 tortille100 g. małego pikantnego
salami ( jedno opakowanie)100g. tartego
sera żółtego260g.
serka twarogowego z
ziołamiparę liści
sałaty ( po 1-2 do jednego placka)1 duży
pomidor1/2 pęczka posiekanego
szczypiorku1
cebulka dymkaPrzygotowanie:Placki tortilli obficie smarujemy po całości
serkiem twarogowym , posypujemy
serem żółtym.Kładziemy po 6-8 plasterków
salami ,
sałatę, ok. łyżki
szczypiorku oraz pokrojonego w kostkę
pomidora.Zwijamy dwa boki do środka a następnie w rulon.Gotowe tortille kroimy w 3-4 cm. paski.
Cebulkę siekamy drobno.Gotową przystawkę posypujemy resztą
szczypiorku oraz
cebulką.SmacznegoPost navigation← Nie codzienna wersja kotletów mielonych. Delikante lecz z charakterem.
Sos barbecue stawia je w całkiem innej odsłonie :)Bardzo smaczne i proste w przygotowaniu
mięso które bez wahania możemy podać na rodzinny obiad lub spotkanie ze znajomymi. →