Wykonanie
«
Ciastka czekoladoweChłodnik z białych
szparagów »Kiedy zobaczyłam te piękne
pomarańcze miałam ochotę je wszystkie od razu zjeść!Idealne – słodkie, soczyste –
miód na podniebienie.

Składniki– 2 plastry
kopru włoskiego– kilka czarnych
oliwek–
oliwa z oliwek– listki
miętyPomarańcze obieramy ze tak, aby nie było na nich pozostałości białej skórki, żeby
owoce nie miały goryczy. Następnie kroimy je w około 0,5 cm plastry i układamy na talerzu. Następnie obieramy z wierzchniej warstwy
koper włoski i tak samo jak
pomarańcze kroimy w plasterki – układamy pomiędzy
owocami;
oliwki kroimy na plastry i układamy na owocach. Całość ozdabiamy
miętą i polewamy
oliwą.

Smacznego!
Owoce dostałam od Smaków Południa 😉 Także śmiało możecie o nie pytać.