Puszek lub inaczej babka puchowa. Tym razem ciasto delikatnie zmodyfikowane i upieczone w formie prostokątnej 32x23.6 jajek2 szklanki mąki ziemniaczanej6 łyżek mąki zwykłej2 szklanki cukrukostka margaryny2 łyżki octu 10%6 łyżek oleju2 łyżeczki proszku do pieczeniacukier wanilinowy1 duże opakowanie budyniu np. o smaku krówki3 łyżki mleka2 duże łyżeczki kakaoMargarynę z cukrem utrzeć. W czasie ucierania dodawać po jednym jajku, a następnie partiami pozostałe składniki oprócz budyniu, mleka i kakao. Blaszkę wyłożyć papierem do pieczenia, rozprowadzić równomiernie połowę ciasta, przy pomocy sitka posypać je kakaem. Drugą część ciasta wymieszać z budyniem i mlekiem, delikatnie łyżeczką nakładać na kakao. Piec około 45 minut w temperaturze 180 stopni. Posypać cukrem pudrem lub polukrować.