ßßß
 
            
         ciasto francuskie ( pocięte na kwadraty)kilka listków miętybrązowy cukierowoce ( mogą to być truskawki,brzoskwinie,rabarbar,ananas,maliny co tylko chcecie)łyżka mleka do posmarowaniaOwoce pokrojone i odsączone mieszamy z brązowym cukrem ( ilość zależy od słodyczy samych owoców - do ananasów można dać mniej ). Siekamy listki mięty i dodajemy do owoców. Odstawiamy na pół godzinki żeby smaki się połączyły.Na kwadraty ciasta nakładamy porcje owoców,zlepiamy. Górę paczuszki smarujemy mlekiem i posypujemy brązowym cukrem.Pieczemy 15-20 min do zrumienienia!Najlepsza z lodami waniliowymi ! :)Smacznego
ciasto francuskie ( pocięte na kwadraty)kilka listków miętybrązowy cukierowoce ( mogą to być truskawki,brzoskwinie,rabarbar,ananas,maliny co tylko chcecie)łyżka mleka do posmarowaniaOwoce pokrojone i odsączone mieszamy z brązowym cukrem ( ilość zależy od słodyczy samych owoców - do ananasów można dać mniej ). Siekamy listki mięty i dodajemy do owoców. Odstawiamy na pół godzinki żeby smaki się połączyły.Na kwadraty ciasta nakładamy porcje owoców,zlepiamy. Górę paczuszki smarujemy mlekiem i posypujemy brązowym cukrem.Pieczemy 15-20 min do zrumienienia!Najlepsza z lodami waniliowymi ! :)Smacznego