Wykonanie
września 26, 2014Po tytule postu zapewne spodziewaliście się jakiegoś wyszukanego śniadania. Jeśli tak, to zapewne będziecie teraz zaskoczeni. Dzisiejsze śniadanie było wyjątkowe, ale nie ze względu na wyszukane składniki czy niezwykły sposób przygotowania. Było wyjątkowe dzięki swojej prostocie i wspomnieniach z dzieciństwa, które przywołało. Po prostu comfort food. Ostatni raz
płatki na
mleku (jako pierwszy posiłek)
jadłam może z dwa lata temu. Dlatego też do tej
pory jeszcze się tutaj nie pojawiły. Też tak robiliście ( i/lub robicie dalej), że najpierw zjadacie te nienamoczone
płatki,
potem te miękkie, a na samym końcu wypijacie
czekoladowe mleko? :)PS.
Płatki przywiezione z urodzinowej wyprawy do Poczdamu :)

Chokella Toasts na
waniliowym mleku sojowym z
cynamonem
Share This StoryYou Might Also Like