ßßß
 Dziś przedstawiam przepis na najszybszy obiad świata i zwykle możliwy do zrobienia w każdej chwili, a szczególnie wtedy, gdy w lodówce jest jedynie przysłowiowe światło, otóż jest to spaghetti z oliwą i czosnkiem zwane także spaghetti aglio olio, oczywiście bezglutenowe .Do tego dania niewiele składników jest potrzebnych, wystarczy, że mamy w domu oliwę, czosnek i trochę przypraw, wystarczy, tak niewiele składników i wyśmienity smak gwarantowany . To danie urzekło nas bez przerwy i będzie często gościć na naszym stole.Serdecznie polecam :-)Za złą jakość zdjęć, wynikającą z niedostatecznej ilości światła dziennego, z góry przepraszam.* * *Składniki (proporcje dla dwóch osób):250 g bezglutenowego makaronu spaghetti3-5 ząbków czosnku2 spore łyżki masłaoliwasól, pieprz, bardzo dużo oreganotwardy ser do starcia (parmezan lub grana padano)Wykonanie:
Dziś przedstawiam przepis na najszybszy obiad świata i zwykle możliwy do zrobienia w każdej chwili, a szczególnie wtedy, gdy w lodówce jest jedynie przysłowiowe światło, otóż jest to spaghetti z oliwą i czosnkiem zwane także spaghetti aglio olio, oczywiście bezglutenowe .Do tego dania niewiele składników jest potrzebnych, wystarczy, że mamy w domu oliwę, czosnek i trochę przypraw, wystarczy, tak niewiele składników i wyśmienity smak gwarantowany . To danie urzekło nas bez przerwy i będzie często gościć na naszym stole.Serdecznie polecam :-)Za złą jakość zdjęć, wynikającą z niedostatecznej ilości światła dziennego, z góry przepraszam.* * *Składniki (proporcje dla dwóch osób):250 g bezglutenowego makaronu spaghetti3-5 ząbków czosnku2 spore łyżki masłaoliwasól, pieprz, bardzo dużo oreganotwardy ser do starcia (parmezan lub grana padano)Wykonanie: