Wykonanie
Dziś ostanie porządki, sprzątanie i ostatnie zakupy.
Wieczorem kościół i kolejny dzień za nami.
Jutro zapowiada się dzień w kuchni, doczekać się nie
mogę! :D
Jednak muszę jeszcze zdecydować się, który sernik zrobię, bo mam tyle przepisów, że nie potrafię wybrać jednego! :D
A jak Wasze przygotowania? :)
Jajka pomalowane, babki upieczone? ;D
Mój pierwszy omlet owsiany. Zrobiłam wersję na wytrawnie. Wybrałam
szpinak i
ser. Uwielbiam te połączenie :>
A no i
ketchup też musi być! Bez niego ani rusz :D
Uwielbiam maźźiać
ketchupem, dziś jakiś potworek wyszedł. haha :DD

PRZEPIS
30g
płatków owsianychjajkołyżka
mąki1/4 szkl
mleka1/2 łyżeczki
proszku do pieczeniasól/pieprz/zioła
kawałek
seratrochę
mrożonego szpinakuJajko,
płatki,
mleko,
mąkę, proszek,
przyprawy wymieszać, dodać rozmrożony
szpinak i potarty
ser. Ponownie wymieszać. Smażyć na rozgrzanej patelni teflonowej z obu stron.