Wykonanie
Dziś ostanie porządki, sprzątanie i ostatnie zakupy.Wieczorem kościół i kolejny dzień za nami.Jutro zapowiada się dzień w kuchni, doczekać się nie
mogę! :DJednak muszę jeszcze zdecydować się, który sernik zrobię, bo mam tyle przepisów, że nie potrafię wybrać jednego! :DA jak Wasze przygotowania? :)
Jajka pomalowane, babki upieczone? ;DMój pierwszy omlet owsiany. Zrobiłam wersję na wytrawnie. Wybrałam
szpinak i
ser. Uwielbiam te połączenie :>A no i
ketchup też musi być! Bez niego ani rusz :DUwielbiam maźźiać
ketchupem, dziś jakiś potworek wyszedł. haha :DD

PRZEPIS30g
płatków owsianychjajkołyżka
mąki1/4 szkl
mleka1/2 łyżeczki
proszku do pieczeniasól/pieprz/ziołakawałek
seratrochę
mrożonego szpinakuJajko,
płatki,
mleko,
mąkę, proszek,
przyprawy wymieszać, dodać rozmrożony
szpinak i potarty
ser. Ponownie wymieszać. Smażyć na rozgrzanej patelni teflonowej z obu stron.