Mało czasu na przygotowanie potrawy? Te danie przygotowałam bardzo szybko a było przepyszne. Smakuje t rochę jak spaghetti, ale nie do końca, bo nie jest to przecież sos i moim zdaniem maka ron nie byłby do niego dobrym dodatkiem . To danie, które nie wymaga dużych nak ładów pracy i środków. W sam raz na obiad w środku tygodnia. :-)1/2 kg mięsa mielonego250g pieczarek2 duże cebulepół słoiczka koncentratu pomidorowegoser cheddarolejsól, pieprz, papryka wędzona, papryka ostra1. Pokrojoną w kostkę cebulę szklimy na rozgrzanym oleju.2. Pieczarki ścieramy na dużych oczkach tarki. Dosypujemy je do cebuli i czekamy aż puszczą soki a następnie odparują. Wtedy wrzucamy mięso mielone, które przyprawiamy solą oraz pieprzem.3. Gdy mięso będzie już gotowe dodajemy koncentrat pomidorowy i wszystko razem mieszamy. Doprawiamy obiema paprykami oraz solą i pieprzem według uznania.4. Ser cheddar ścieramy na tarce o dużych oczkach i posypujemy nim danie.