ßßß
składniki1szt bułka pełnoziarnista1 szt polędwiczka wieprzowatymianek, sól, pieprz do smakuDomowa marynowana paprykaSałataKiełki rzodkiewkiSoskielecki curry.
Wykonanie Polędwiczkę wieprzową QAFP oczyszczamy z błon i tłuszczu następnie myjemy i osuszamy . Posypujemy świeżo mielonym pieprzem i świeżym tymiankiem . Polędwiczkę wieprzową QAFP układamy na folii spożywczej zawijamy jak cukierek w rulon szczelnie . Czynność powtarzamy dwa razy . Warzywa obieramy,myjemy kroimy na mniejsze kawałki . Posypujemy solą i ulubionymi ziołami . Na sitku garnka do gotowania na parze układamy polędwiczkę wieprzową gotujemy do miękkości . Kroimy w plastry . Sałatkę dokładnie myjemy osuszamy . Bułkę kroimy na pół, dolną cześć smarujemy sosem curry,układamy sałatkę,plastry polędwiczki,smarujemy sosem plastry papryki,sałata papryka kiełki rzodkiewki przykrywamy górną częścią bułki.