ßßß
 
            
         czekolada gorzka (u mnie 70%)dojrzały banan2 łyżki wiórków kokosowych2 łyżki cukrułyżka masłaCzekoladę rozpuścić w kąpieli wodnej.Za pomocą małego pędzelka rozsmaruj dno i boki foremki czekoladą.Wstaw do lodówki na 15min.Powtórz.Banana zgnieść widelcem lub zmiksować blenderem.W garnuszku rozgrzać masło.Dodać banana, wiórki i cukier - mieszać.Odstaw masę do wystygnięcia.Wypełnić zimną masą zagłębienie w foremce, ale nie po samą górę i lekko dociśnij.Zalej nadzienie czekoladą.Wstaw do lodówki na godzinę.Delikatnie wyjmij pralinki z foremki (polecam silikonową formę).
czekolada gorzka (u mnie 70%)dojrzały banan2 łyżki wiórków kokosowych2 łyżki cukrułyżka masłaCzekoladę rozpuścić w kąpieli wodnej.Za pomocą małego pędzelka rozsmaruj dno i boki foremki czekoladą.Wstaw do lodówki na 15min.Powtórz.Banana zgnieść widelcem lub zmiksować blenderem.W garnuszku rozgrzać masło.Dodać banana, wiórki i cukier - mieszać.Odstaw masę do wystygnięcia.Wypełnić zimną masą zagłębienie w foremce, ale nie po samą górę i lekko dociśnij.Zalej nadzienie czekoladą.Wstaw do lodówki na godzinę.Delikatnie wyjmij pralinki z foremki (polecam silikonową formę).
 Umieść czekoladki w folii, zawiąż wstążeczkę i daj komuś w prezencie. Słodki wagonik rozweseli każdego.
Umieść czekoladki w folii, zawiąż wstążeczkę i daj komuś w prezencie. Słodki wagonik rozweseli każdego.