Wykonanie

Na ciepły, majowy dzionek nie ma lepszego orzeźwienia niż delikatny, nie za słodki kompot
jabłkowy.Składniki3
jabłka (pokroić w półplasterki)4-5 łyżek
cukruszczypta
cynamonuszczypta
przyprawy grzaniec malinowySposób przygotowaniaKrok 1Pokrojone
jabłka zalać
wodą. W trakcie gotowania wsypać
przyprawy. Gotować, aż
jabłka będą miękkie. Delektować się kompocikiem.VN:F [1 . 9.22_1171]proszę czekać...Rating: 10.0/ 10 (1 vote cast)Kompot
jabłkowy z
malinowym akcentem, 10.0 out of 10 based on 1 ratingPodobne wpisy
Dżem jabłkowy w dwóch wydaniachGrzane
winko z
mandarynkąSzarlotka z
maślanką
Jem zdrowo: Owsianka z zasmażanym
jabłkiemJabłka pod kruszonką