Pasta o delikatnym smaku urozmaici zarówno spotkanie ze znajomymi jak i zwykłe śniadanie.Składniki1 opakowanie serka śmietankowego typu almette1 opakowanie paluszków krabowych1 pęczek koperku lub szczypiorku0,5 cytrynypieprz, sól do smakuSposób przygotowaniaKrok 1Paluszki krabowe kroimy w drobną kostkę. Koperek lub szczypiorek drobniutko kroimy.Dodajemy wszystko do serka śmietankowego, wyciskamy sok z cytryny i przyprawiamy. Mieszamy do połączenia składników.Opcjonalnie możemy starkować wyparzoną skórkę z cytryny.VN:F [1 . 9.22_1171]proszę czekać...Rating: 9.0/ 10 (3 votes cast)Pasta z paluszków krabowych, 9.0 out of 10 based on 3 ratingsPodobne wpisyPasta kanapkowa z surimiSałatka z surimi i makaronem ryżowymRolada szpinakowaPasta krewetkowa z sezamemPasta z ciecierzycy