Wykonanie
A na deser coś dla zapracowanych! Czyli babeczki z
kaszy mannej w syrpie
miodowo-
granatowym. Łatwizna!***********************************************************************Easy peasy semolina muffinsAnd for a dessert,something for those busy one ! Cream of wheat/semolina cakes with honey -pomegranate
syroup . Piece of
cake !Co potrzebujesz na 4 babeczki?6 łyżek
kaszy manny400 ml
wody lub
mleka1 lyżka
cukruziarna z 1/2
granatu1 łyżka
mioduCo teraz?1. Do garnka o grubym dnie wsyp
kaszę,
cukier, zalej
wodą i gotuj ok. 15 min, ciągle mieszając.2. Kiedy
kasza zgęstnieje, przełóż ją do foremek przepłukanych zimną
wodą.3. Wstaw do lodówki na ok. 30 - 40 min, żeby wystygły i stężały.4. Do rondelka wlej
miód i wrzuć pestki
granatu. Zagotuj,aż wydzieli się sok. Kiedy wystygnie polewaj zimne babeczki i podawaj.English: Easy peasy semolina muffins.What do you need for 4 cupcakes ?6 tbsp semolina or cream of wheat400 ml of water or milk1 tablespoon sugarseeds of 1/2 pomegranate1 tablespoon of honeyNow what?1. In a thick bottom pan, put semolina, sugar,
pour water and cook about 15 minutes, stirring constantly.2. When semolina thicken, transfer it into cupcakes rinsed with cold water.3. Put them in the fridge for about 30 - 40 minutes to cool completely and tensed .4.
Pour honey into a saucepan and put pomegranate seeds . Boil until the you see the pomegranate juice . Let it cool,
pour over cold muffins and
serv.