Wykonanie
Składniki- opakowanie pierogów z
kapustą i
grzybami- 30 dag
pieczarek- 30 dag startego
żółtego sera- 50 dag
mięsa mielonego-
olej-
cebula-
sól,
pieprz-
vegetaWykonaniePierogi ugotować według przepisu na opakowaniu.
Cebulę poszatkować,
pieczarki pokroić w talarki. Na rozgrzanym
oleju zeszklić
cebulę, dodać
pieczarki i smażyć do miękkości. Dodać
mięso, przyprawić
solą,
pieprzem i
Vegetą. Po podsmażeniu i zdjęciu z ognia wymieszać z połową
sera. Na dno naczynia żaroodpornego położyć warstwę
mięsa, na to wyłożyć pierogi i przykryć resztą
mięsa. Posypać resztą
sera i piec pod przykrycie 20 minut w temperaturze 200 o CUwaga – sprawdzona rada1) użyć można również ruskich pierogówŻyczę smacznego i zapraszam również na mój kanał na YouTubie Świat Smaku .Komentarze oraz
lajki mile widziane :)Zapraszam także na mój drugi kanał Patentowo gdzie przedstawiam ciekawe patenty pomagające znieść trudy życia codziennego :)
Drogi internauto - jeżeli przepisy zamieszczone na tej stronie uważasz za ciekawe i chciałbyś aby ten blog rozwijał się nadal to proszę abyś przed opuszczeniem tej strony kliknął na reklamę zamieszczoną poniżej. Dla Ciebie to będzie dosłownie chwila a dla mnie miły gest doceniający moją pracę i poświęcony czas.Z góry dziękuję.